Converse skor herr

Om man tycker om Converse skor så finns det massor att välja mellan, speciellt i herrstorlekarna. Dels kan man få dem i olika material, som kanvas eller läder. Men framför allt så är det färger och nyanser som gör att två skor i samma modell ser helt annorlunda ut. Många har de klassiska linjerna, den där lilla påminnelsen om att detta är amerikanska skor. En blå och en röd, precis lagom för att bryta färgskalan och ge skon det där lilla extra.

Converse skor herr

Converse skor är fortfarande bland de mest populära som finns. Många damer köper också herrstorlekar, just för att det finns större urval. Dessa skor har funnits i  nästan 100 år men är fortfarande supermoderna, ett tecken på bästa kvalitet och design. Man kan få dem i en rad olika färger. Från amerikanska flaggan till helt svarta eller vita, men också bruna, blå eller röda. Även inom samma färgkategori har man skapat olika sorter genom att bleka textilen, det ger ett mjukare utseende, och många tycker om denna vintage look. 

Om man vill vara riktigt inne ska man ha Converse skor. Det spelar ingen roll vilka cirklar man rör sig i, eller vem man är- de passar in överallt där man kan ha sneakers. En del är helt traditionella i sitt utseende, med den stora gummisulan och kanvas på ovansidan. Andra är gjorda i läder och har högt skaft, det blir nästan som en känga. Men man har alltid den där sköna känslan som bara Converse kan förmedla, och man är alltid modern.

Det ligger något i det hela när en sko fortsätter att vara en bästsäljare årtionde efter årtionde, och Converse har verkligen lyckats med detta. Deras kollektion med herrskor är vid och varierad, alla kan hitta något de tycker om här. Converse herrskor passar för alla tillfällen.

2 jan 2015