Converse skor: Nya säsongen är här

Årets modeller från av det extremt populära skomärket Converse är äntligen här! Årets Vår/Sommar-kollektion bjuder på 24 fräscha modeller i alla möjliga färger, som passar både herr och dam. Priserna börjar omkring 500 kr och går uppåt för de mer eftertraktade modellerna. Trots ett relativt högt pris för somliga modeller kan det vara värt att göra en investering i ett par Converse skor, då det är erkänt slitstarka och antagligen kommer att räcka dig mer än en säsong, utan att tappa vare sig i stil eller funktionalitet.

Converse har ett rykte om sig att ha en stolt tradition, producera originella produkter och ha en mycket god kundkontakt. Converse är är ett märke som över en natt blev några av världens främsta sneakers. Idag har märket hunnit fylla undra år då Converse grundades redan 1908. Det var först år 1918 då basketspelaren Chuck Taylor gjorde gemensam sak med företaget som framgångarna började strömma in. Chuck Taylor sökte efter de bästa tänkbara basketskorna och hittade då Converse All Star – vilka han därefter använde under hela 10 års tid. Än idag återfinns Chuck Taylors namn på Allstar modellen av Converse, som ett tecken på hans stora insats för Converse.

Uppskattningsvis har omkring 650 miljoner par Converse All Star sålts, vilket också gör dem till världens otvivelaktigt mest sålda sneakers. Idag är Converse större än någonsin och du är garanterad att hitta en sko i rätt färg, storlek och modell för just dig – så varför inte passa på att utforska 2015 års kollektion redan idag!

16 apr 2015