Converse skor skinn

De allra flesta känner till Converse skor, de är välkända över hela planeten. Vanligtvis så ser man de som är gjorda av gummisulor med kanvas uppepå, men faktum är att det också finns mycket snygga Converse skor som är gjorda av skinn. Så mjuka och sköna att man knappt känner av dem, samtidigt som en del av dem är så pass eleganta att man kan ha dem till finare fester.

converse skor skinn

Med Converse skor i skinn är man skyddad under de kalla vintermånaderna, speciellt om man väljer en modell med högt skaft. Samtidigt är de inte för varma att ha på sig under sommaren. Hela ovansidan är gjord av läder, med gummi sulor som har bra grepp och är sköna att gå på.  Tack vare att man använder mjukt läder så är det lätt att gå in skorna, man kan bara sätta dem på sig och gå ut. De sitter väl runt foten samtidigt som de ger både stabilitet och komfort. 

Converse skor skinn kommer i olika färger. En populär variant är den helt svarta skon, som verkligen är mycket elegant. Annars kan man välja svarta skor med vit sula, vilket ger en speciell effekt. Helvita skor eller vita skor med de välkända ränderna, allt i samma sköna skinnmaterial. Många tycker också om de bruna skorna, de har vit sula med en svart rand.  Sedan finns det den  gråa varianten med de vanliga röda och blå ränderna som är ytterligare ett exempel på hur användbara Converse skor skinn är.

Det är en fantastisk ide’ att kombinera den populära gymnastikskon med ett annorlunda material, de passar verkligen ihop. Dessa skor är lätta att hålla rena, och veckar sig inte heller som en del mjuka läderskor kan göra. Återigen ett exempel på den underbara stil och kvalitet som kännetecknar Converse. Ett alldeles utmärkt val med andra ord.

 

1 jan 2015