Converse skor USA

Det finns olika sorters mode runt om i världen, men USA har länge varit ledande inom mer avslappnade former. Som Converse skor, till exempel, som finns så gott som överallt. Alla har sett dem, många har dem på sig- och de flesta önskar sig ett par. Det finns många olika modeller att välja mellan, och vissa har funnits i decennier. Alla hittar något de tycker om, och det finns modeller och storlekar för båda unga och lite äldre personer.

Converse skor usa

Ett roligt val är Converse skor USA, eller stars and bars som de också kallas. De ser ut som en amerikansk flagga, med den största delen av skon med röda ränder. Plösen har blåa stjärnor, så man förstår var skon kommer ifrån samtidigt som det är en snygg detalj. Skon ger ett ganska rött intryck, vilket gör att den lätt kan kombineras med olika byxor och tröjor. 

Man kan få Converse skor USA i de vanliga modellerna, det vill säga antingen med lågt eller högt skaft. Sulan är i gummi och uppepå har man den slitstarka textilen som ger det där speciella utseendet. En sko för skolan, jobbet, när man går på fest, för en kväll ute på stan, och så vidare. Egentligen finns det inga begränsningar för när man kan använda sina Converse stars and bars, det är helt upp till en själv och vad man håller på med. 

Tack vare det blekta tyget så blir det lite vintage över det hela, verkligen trendigt och populärt. Det som många tycker om med Converse skor USA är att vem som helst kan ha dem på sig. En del skor och kläder används bara av vissa grupper inom samhället, men Converse är verkligen för alla sorter och åldrar. Detta är troligtvis anledningen till att de fortfarande är så populära, efter nästan 100 år på marknaden.

2 jan 2015