Converse skor vita

Converse hör till ett av de mest populära märken som finns för skor, de har använts av generationer av modemedvetna trendsättare. Och den allra mest kända skon är den vita varianten, som har funnits ända sedan 1930-talet. Kanvas på ovansidan och gummi under, allt i högsta kvalitet för största möjliga komfort. 

/vita.jpg

Även om Converse vita skor har inspirerats av sport, och då framför allt basket, så är det en sko som man kan ha i alla sammanhang. Den är snygg att se på och skön att använda. Med tiden så har man utvecklat olika varianter, bland annat så kan man välja mellan vanligt eller lite högre skaft. En del har symbolen, All Star, i en avvikande färg medan den är helt vit på andra. Allt detta ger ett annorlunda intryck, så det verkar som en helt annan sko. 

Sedan finns det också olika vita nyanser på dessa skor. Dels har man den vanliga optiska vita modellen, den som de allra flesta väljer. Men det finns också en oblekt modell som man kallar för naturligt vit. Många av skorna har ett par små ränder mellan sulan och ovansidan, en bra kontrast till den vita skon. Vanliga färger är blått och rött, det är tydligt att det handlar om amerikanska skor. 

Både barn och vuxna tycker om den vita Converse skon. All Star fortsätter som en av de mest sålda skor som finns, den blir aldrig omodern. Samtidigt så passar den för olika grupper, det är inte bara vissa personer som väljer dessa skor.  Den kallas för skon som man kan göra vad man vill i. Vita Converse skor är mycket mer än bara ett par gymnastikskor. Det är en livsstil, ett sätt att visa andra att man bryr sig om hur man ser ut. Moderna skor för trendiga människor är något som aldrig slår fel.

2 jan 2015