Avslappnat mode

Ofta så måste man investera i olika uppsättningar med skor och kläder för alla de evenemanga och tillställningar som man går på under året. Det kan vara riktigt intressant att planera för en lite finare fest, men minst lika roligt att gå och handla vardagskläder. Man vill ju kunna uttrycka sig i alla situationer, visa vem man är och vilken personlighet man har. Skor och kläder, för att inte glömma accessoarer, är ett alldeles utmärkt sätt att visa upp sig. 

Men något man kan ha både till vardags och till fest är just Converse skor. Det kan låta konstigt att gymnastikskor passar till kostym eller finklänning, men det har visat sig att det är en helt fantastisk kombination. Det tycker också kändisar som använder skorna på röda mattan, eller de brudar som valt att gifta sig i Converse skor. För oavsett anledningen så handlar det ju om att ha på sig något som man tycker är snyggt, samtidigt som det helst ska vara bekvämt. 

Idag finns Converse skor i en rad olika modeller och färger. Om man vill vara lite mer elegant kan man till exempel satsa på en av deras snygga skinnskor. Helsvart, till exempel, blir mycket snyggt tillsammans med en kostym. Annars finns det brunt eller grått. Samtidigt så är detta en självklar kombination med jeans och tröja, eller en liten kjol och tights, och listan kan bli ännu längre. För det handlar om ett avslappnat mode, där reglerna är tänkta att böjas lite. Samtidigt så kanske man inte vill chocka eller få folk att lyfta på ögonbrynen, man vill helt enkelt hålla fast vid sin stil. 

De allra mest kända Converse skorna är de klassiska vita All star. En relativt enkel sko, men med många möjligheter. En hel del beror på vad man väljer för kläder till skon, vilket är det samma oavsett vilken färg man väljer. Och det finns en hel del att välja på. Converse produceras i regnbågens alla färger, plus alla kombinationer med linjer och stjärnor. Ett par röda skor kanske går ihop med den lilla svarta klänningen till firmans julmiddag. Eller den rosa varianten tillsammans med en spetsklänning och blommor i håret. Det gäller att tänka harmoniskt men samtidigt lite utanför ramarna. 

Converse skor kan med stor framgång användas både till vardags och till fest. Man behöver inte ha flera par skor, utan det räcker med Converse. Naturligtvis så kan man alltid se en tillställning som en ursäkt för att köpa sig ytterligare ett par.